246, Old York Rd, NY 08080

09:00 AM to 07:00 PM ( Mon - Sat )

Pořiďte si společenské šaty ve výprodeji


Výprodej společenských šatů probíhá podobně, jako u jiného typu zboží. Pro zákazníka to znamená, že si může za nižší cenu pořídit modely sice staršího data, ale rozhodně to nemusí znamenat, že jde o podřadné kusy, o které není zájem. Nové kolekce se od těch starších nemusí ani příliš odlišovat, a i starší kolekce je u luxusních šatů velice působivá. Mohli bychom říci, že výprodeje bývají velice výhodné ve všech směrech, a že pokud na ně natrefíme, jde spíše o štěstí, než problém.

dívky v plesových šatech

Černá už je dávno pryč – mnozí z vás možná pamatují dobu, kdy se ve společnosti černá barva používala výhradně pro smuteční události. Na pohřby lidé chodili celí zahalení v černém, muži i ženy, a dávali tím jasně najevo svůj smutek. Černá barva se smutkem také koresponduje, protože pohlcuje energii z lidské aury, což je obdoba fyzikálního zákona, kdy černá pohlcuje světlo – světelnou energii, a tak se mnoha lidem také dělalo na pohřbu nevolno i z tohoto důvodu. Jenže černá se pak rozšířila do společnosti jako běžné oblečení, a mnoho lidí si vůbec neuvědomovalo, že okrádání o energii z aury způsobuje zdravotní problémy.

růžové šaty

Doba ale pokročila a dnes už se také mnozí poučili a zjistili, že černá je opravdu barvou smutku, a ta nepatří ani do civilního života, ani na plesy, svatby a další radostné společenské události. V současné době sice stále ještě objevíte na Internetu černé dámské společenské šaty, ale nynější trend směřuje k barvám a černou vytlačuje do pozadí. Moderní a stylové jsou naopak šaty tyrkysové, růžové, červené, smaragdové, nebesky modré, květované či meruňkové.

Zahoďte černou do koše – moudří lidé dnes nechodí v černé barvě ani na pohřby, a klidně si tam dovolí obléknout barvu bílou, a možná se dočkáme i toho, že lidé ve větším počtu konečně začnou barvy vnímat mnohem lépe, a že si uvědomí, že černá vlastně vůbec není barvou, je to jen temnota a není ani součástí světelného spektra – snadno se o tom přesvědčíte, rozložíte-li světlo hranolem v rámci fyzikálního experimentu.