246, Old York Rd, NY 08080

09:00 AM to 07:00 PM ( Mon - Sat )

Cizí jazyky


Říká se, že škola je základ života. A tohle já podporuji. Myslím si, že lidé, kteří opravdu dávají na školu a učí se dobře, tak by to potom opravdu někam mohli dotáhnout. Přiznám se, že já jsem vždycky chtěla mít vysokou školu. Bohužel se mi to ale nepodařilo. Neudělala jsem ani na jednu školu přejímací řízení a na další školu, která se platila tak na tu vysokou školu jsem neměla vůbec žádné finance. Řeknu vám, že jsem z toho byla opravdu hodně nešťastná. Moc mě to trápilo, ale co jsem měla dělat? Samozřejmě, že nic. Tak jsem se musela spokojit s tím, co mám. Maturitu.

Já umím anglicky a italsky.

Chtěla jsi mi ale vysokou školu, ale když se mi tohle nepodařilo, tak jsem se musela spokojit s maturitou. Ale řekla jsem si, že mohu dělat i další různé vzdělávací kurzy. Jo a povím vám, že vzdělávací kurzy jsou opravdu hodně praktické. Mě tohle baví, udělala jsem si anglické a italské jazykové kurzy. Také ještě chodím do anglické konverzace. Řeknu vám, že angličtina je opravdu můj srdcový jazyk. Italština se mi zase líbí, že je to takový krásný, romantický a krásný zvučný jazyk. Navíc jsem vždycky chtěla umět dva jazyky, dva cizí jazyky. Angličtina je takový základ. Podle mého názoru už by měl každý člověk umět mluvit anglicky.

Mám ráda cizí jazyky.

A jakými cizími jazyky mluvíte vy? Myslím si, že angličtina bude asi základ. Například moje sestra tak ta umí dokonce pět cizích jazyků. Je to angličtina, němčina a francouzština a potom ještě umí španělsky a turecky. A všechno ovládá opravdu na konverzační úrovni. Tohle je docela takové obdivuhodné. Sama jsem si řekla, že kdybych uměla tolik jazyků, že bych si určitě otevřela nějaké jazykové kurzy, kde bych vyučovala. Moji sestru to ale nebaví. Ona pracuje ve škole na první stupni. Je opravdu škoda, že ona své znalosti těchto pět cizích jazyků vůbec nevyužívá, že tohle vůbec nerozvíjí. Myslím si, že tohle opravdu do budoucna veliká škoda.